Content voor Ingelogde Gebruikers

We gaan weer survivallen!

Daar is ie weer: de Jeugdsurvival! Een begrip in Muiderberg en omstreken. Voor alle jongens en meisjes tot 14 jaar. Dit jaar vindt de Survival plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 mei 2023. Het belooft weer een prachtig event te worden. Hier wil je echt bij zijn, dus schrijf je snel in!

Deelnemers kunnen weer overnachten op onze accommodatie. De jongste jeugd tot 9 jaar slaapt onder begeleiding in de sportzaal. En vanaf 9 jaar in tenten op het veld. Thuis slapen mag natuurlijk ook.

Inschrijving

Omdat de inschrijving bij vorige edities snel vol liep hebben we wat regels opgesteld:

  • De Jeugdsurvival is voor alle Jongens/meisjes Onder 14 (JO-14) en niet-leden die ná 1 januari 2009 geboren zijn.
  • Leden vullen het inschrijfformulier in en leveren dit in bij hun elftalleider.
  • Niet-leden vullen het inschrijfformulier in en mailen dit naar de coördinator Rien ter Beek, m.beek479@upcmail.nl. In de brievenbus stoppen mag ook. (Rien ter Beek, De Grote Haar 24, 1399 HP Muiderberg)
  • Alleen niet-leden mogen meedoen, waarvan een ouder of broer of zus lid is van S.C. Muiderberg!
  • De inschrijving sluit 1 mei a.s.
  • Als er na de sluitingstermijn voor de leden nog plaatsen beschikbaar zijn, kunnen zij deelnemen. Plaatsing wordt kenbaar gemaakt door de leiding via een persoonlijk bericht.

De bovenstaande button download het formulier (Word document).

Programma

Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) vanaf 15.30 uur beginnen de eerste survivalactiviteiten, waarbij er diverse (voet)balspelletjes door de survivalgroepjes op het hoofdveld worden afgewerkt. Er zijn 10 groepjes geformeerd, die een dwarsdoorsnede vormen van de deelnemersIeder groepje staat onder leiding van een, twee of drie coaches.

Na het eten is er een speurtocht gevolgd door bingo in de kantine, waarna er voor het slapen gaan nog een enerverend Vikingspel, De zoektocht naar het Amulet der Zeeën, in het donkere Echobos, De Brink, de kerk en het strand wordt gehouden met uitzondering van de JMO-9 die dan in de sportzaal of thuis gaan slapen.

De volgende dag, vrijdag 19 mei zijn er 10 spelonderdelen af te werken. Na het ontbijt worden er in de directe omgeving van ons sportpark (Echobos, Pier De Brink) vanaf 9.15 uur de eerste 6 onderdelen afgewerkt, zoals tobbendansbaan, stormbaan, brinkvoetbal, vat-met-water-vullen, kano varen, houten doel schieten, midgetgolf, voetbaldarten en estafette.

Na de lunch moeten er tussen 12.45 en 14.45 uur nog 4 onderdelen worden afgewerktOp 15.00 uur vindt het finalespektakel plaats op het hoofdveld: “De Estafette” !

Uiteindelijk wordt het spektakel afgesloten met het uitreiken van de prijzen, waarna iedereen moe en hopelijk voldaan om ca. 16.30 uur huiswaarts keert.

Sponsor de Survival!

Er is dit jaar weer veel tijd en inspanning besteed om van de Jeugdsurvival een succes te maken. Er is echter veel geld nodig om van dit festijn een succes te maken. Meer dan 60 mensen zetten zich geheel gratis in om van dit festijn een succes te maken! Hiervoor is €2.750,= NODIG om alles rond te krijgen

Iedere gift is welkom!
U kunt financieel een bijdrage leveren door een bedrag over te maken op de rekening van de coördinator NL30INGB0005429831 t.n.v. M.C.J ter Beek o.v.v. sponsoring jeugdsurvival. Op verzoek krijgt u een factuur.  Ook kunt u cash sponsoren bij de organisatie of in de kantine. In de kantine staat een Zandhaas voor sponsoring met cashgeld! Er is nog wat geld nodig om de begroting rond te krijgen!

Of help op de bingoavond!
We zouden het op prijs stellen dat de ouders bij de bingo komen helpen. Er is voor alle deelnemers een prijs! Neem contact op met Rien ter Beek (mobiel: 06 – 5727 1390 of email: m.beek479@upcmail.nl)

Scroll naar boven