Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilligersbijdrage: veelgestelde vragen

Wat geweldig, ik wil me direct opgeven! Hoe moet ik mij aanmelden?

Je moet jezelf eerst registreren en vervolgens inloggen met het door jou gekozen e-mailadres en wachtwoord.
Voor registratie ga naar registratie
Voor inloggen ga naar inloggen
Een handleiding over hoe je dit precies moet doen kun je vinden via handleiding

Waar kan ik dan aan meehelpen?

Je kan op verschillende manieren meehelpen. Iedere week zijn er kantinediensten en onderhoudsdiensten. Periodiek worden er toernooien of andere evenementen georganiseerd. Maar je kan je ook inzetten voor een speciaal project of een leuke commissie. Het leukste is natuurlijk om iets te doen wat je zelf ook leuk vindt. En misschien zelfs nog leuker om het met een aantal mensen uit je team te doen?

Een totaaloverzicht van alles wat er te doen is, is op deze link te vinden.

Ik wil direct aan de slag! Hoe kan ik een dienst/taak inplannen?

Via de website ga je naar login pagina en log je in met het door jou gekozen emailadres en wachtwoord. Vervolgens kies je in jouw profiel voor het tabblad ‘VRIJWILLIGERS’ om het rooster te bekijken en daar een dienst/taak uit te zoeken. Voor meer uitleg en onze handleiding zie handleiding
Een overzicht waar je allemaal aan mee kunt helpen, is hier te vinden. 

Alles draait om planning. Waar kan ik het overzicht vinden met alle diensten?

Je kunt het rooster inzien via deze link.
Wil je daadwerkelijk een dienst of taak inplannen, log dan eerst in. Vervolgens kun je in je eigen profiel zien voor wanneer je ingepland staat, wat je al uitgevoerd hebt en hoeveel punten je al behaald hebt of nog moet behalen.

Ik ben even het overzicht kwijt….Waar kan ik zien op welke dienst / taak ik ingepland ben?

Op je profielpagina kan je bij ‘aankomende taken’ zien wanneer je de komende tijd voor een dienst/taak bent ingeroosterd. Hiervoor moet je wel eerst ingelogd zijn op de website.
Daarnaast kun je in het diensten- en takenrooster zien wanneer je dienst hebt.  Jouw diensten zijn gemarkeerd met een rondje met jouw initialen. Voor het overzicht kan je het beste het maand-rooster selecteren.

Ik doe al zoveel voor de club! Hoe weet ik of ik aanmerking kom voor een vrijstelling?

Op onze website vind je via deze link het beleid en bijbehorende regels.

Hoeveel uur moet iedereen precies meehelpen dan?

Spelers vanaf de JO18 dienen per seizoen 50 punten verenigingsdienst te vervullen. Ouders van jeugdleden tot en met de JO17 junioren dienen per seizoen ook 50 punten te vervullen per kind. Zie ook hier. Dit staat ongeveer gelijk aan 5 uur. Voor sommige klussen kan je meer of minder punten halen. NB: de teamtaken zoals fluiten, vlaggen, wassen, rijden en bardiensten vallen hier NIET onder.

Ik wil natuurlijk graag mijn steentje bijdragen, maar door omstandigheden lukt het mij echt niet. Wat nu?

Mocht je als lid of ouder echt niet in staat zijn om in het seizoen 50 punten bij te dragen, bestaat er de mogelijkheid om je bijdrage af te kopen. De afkoopsom hiervoor bedraagt € 65,00. Als je hier gebruik van wil maken, geef dat dan op door een mail te sturen naar: zandhazenunited@scmuiderberg.nl

Het bedrag wordt via een automatische incasso afgeschreven op een door ons aangekondigd moment in het seizoen.

Wanneer kan ik diensten/taken inplannen?

Vanaf nu kan je je aanmelden. Sommige taken en evenementen worden echter later toegevoegd aan de kalender. Via berichten op onze website, mailingen en nieuwsbrieven wordt iedereen geïnformeerd over wanneer er weer nieuwe taken zijn en toegevoegd.

Help! Het lukt niet om mijzelf te registreren.

Via onze website kun je de handleiding raadplegen. Lukt het ondanks de handleiding niet om de registratie te voltooien, neem dan contact op via zandhazenunited@scmuiderberg.nl

SC Muiderberg – Dat ben jij, dat ben ik, dat zijn we met zijn allen!

Back To Top