Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

een overzicht van alle recente nieuwsberichten

Voetbalkamp bij SC Muiderberg

Tijdens de meivakantie, op maandag 29, dinsdag 30 april en wooensdag 1 mei organiseert Arno Splinter Sport Events het voetbalkamp bij SC Muiderberg voor kids van 5 tm 12 jaar.

Jeugdsurvival inschrijving geopend

Daar is ie weer: de Jeugdsurvival! Een begrip in Muiderberg en omstreken. Voor alle jongens en meisjes tot 14 jaar. Dit jaar vindt de Survival plaats op donderdag 9 en vrijdag 10 mei.

Open Dag 2024

Op zondag 21 april as. heeft SC Muiderberg voor de jonge jeugd weer een gratis open dag gepland. Tijdens deze open dag kunnen jonge voetballers (leeftijd 4 – 10 jaar) de club leren kennen.

In memoriam Frederik Pool ‘Vader Fred’

Na een kort ziekbed is onze ‘Vader Fred’ overleden en hebben we afscheid moeten nemen van een bijzonder lid van onze vereniging. 'Vader Fred' zoals de meeste hem kennen, heeft ongelooflijk veel voor de vereniging betekend.

Trainingschema update

In het trainingschema is een kleine wijziging doorgevoerd. Zie hieronder in oranje:

Zandhazentoernooi 2024 inschrijving geopend

Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni 2024 vindt het Zandhazentoernooi van SC Muiderberg weer plaats.  Info over indeling en inschrijving vind je hier.

In memoriam Liesbeth Kooij

Met pijn in ons hart nemen we afscheid van Lies. Een zeer betrokken en geliefd lid van onze vereniging. Altijd ongekend positief, energiek en met een stralende lach.

Scheidsrechtercursus: 13 februari 2024

Het jeugdbestuur organiseert dinsdag 13 februari weer een scheidsrechter/grensrechter-cursusavond o.l.v. een KNVB scheidsrechter.

Nieuwjaars Zaalvoetbaltoernooi (jeugd) – Zondag 7 januari

Op zondag 7 januari staat ons Nieuwjaar Zaalvoetbaltoernooi gepland op Sportpark Bredius, Maxisweg, Muiden.

Nieuwjaarsborrel – Zaterdag 6 januari

Laten we het nieuwe jaar samen beginnen! Op zaterdag 6 januari met de Ouder en Kinder Voetbalwedstrijd en de gezellige nieuwjaarsborrel.

Di 12 dec: Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 12 december 2023 vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. We starten om 20:00 uur in ons clubhuis. Komt allen!

Update Verenigingsbijdrage en hulp gevraagd!

Er komen veel leuke activiteiten aan en daar zijn als altijd weer enthousiaste vrijwilligers voor nodig! Tijd voor een update over de Verenigingsbijdrage en alle evenementen en taken die staan te gebeuren. 
Back To Top