Skip to content

Nieuws

een overzicht van alle recente nieuwsberichten

Jeugdindeling ’24-’25

De teamindelingen voor het nieuwe seizoen zijn gereed! Zoals elk jaar was het een weer een hele puzzel om alle teams zo goed mogelijk in te delen, maar dat is gelukt.

Zaterdag 22 juni: Eind BBQ!

We gaan het seizoen dit jaar afsluiten met een borrel en een BBQ op zaterdag 1 juli. Iedereen die actief of betrokken is bij onze vereniging is hiervoor van harte welkom!

Verslag Jeugdsurvival 2024

Een uitvoerige terugblik op dit geslaagde evenement is nu hier beschikbaar. Inclusief uitgebreide fotogalerij. Komt dat zien!

Voetbalkamp bij SC Muiderberg

Tijdens de meivakantie, op maandag 29, dinsdag 30 april en wooensdag 1 mei organiseert Arno Splinter Sport Events het voetbalkamp bij SC Muiderberg voor kids van 5 tm 12 jaar.

Jeugdsurvival inschrijving geopend

Daar is ie weer: de Jeugdsurvival! Een begrip in Muiderberg en omstreken. Voor alle jongens en meisjes tot 14 jaar. Dit jaar vindt de Survival plaats op donderdag 9 en vrijdag 10 mei.

Open Dag 2024

Op zondag 21 april as. heeft SC Muiderberg voor de jonge jeugd weer een gratis open dag gepland. Tijdens deze open dag kunnen jonge voetballers (leeftijd 4 – 10 jaar) de club leren kennen.

In memoriam Frederik Pool ‘Vader Fred’

Na een kort ziekbed is onze ‘Vader Fred’ overleden en hebben we afscheid moeten nemen van een bijzonder lid van onze vereniging. 'Vader Fred' zoals de meeste hem kennen, heeft ongelooflijk veel voor de vereniging betekend.

Trainingschema update

In het trainingschema is een kleine wijziging doorgevoerd. Zie hieronder in oranje:

Zandhazentoernooi 2024 inschrijving geopend

Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni 2024 vindt het Zandhazentoernooi van SC Muiderberg weer plaats.  Info over indeling en inschrijving vind je hier.

In memoriam Liesbeth Kooij

Met pijn in ons hart nemen we afscheid van Lies. Een zeer betrokken en geliefd lid van onze vereniging. Altijd ongekend positief, energiek en met een stralende lach.

Scheidsrechtercursus: 13 februari 2024

Het jeugdbestuur organiseert dinsdag 13 februari weer een scheidsrechter/grensrechter-cursusavond o.l.v. een KNVB scheidsrechter.

Nieuwjaars Zaalvoetbaltoernooi (jeugd) – Zondag 7 januari

Op zondag 7 januari staat ons Nieuwjaar Zaalvoetbaltoernooi gepland op Sportpark Bredius, Maxisweg, Muiden.
Back To Top