Skip to content

COMMISSIES

Binnen onze voetbalclub wordt alles geregeld en uitgevoerd door vrijwilligers. Om alle activiteiten soepel te laten verlopen en op elkaar af te stemmen zijn er een aantal commissies in het leven geroepen.

Commissie verenigingsbijdrage

Onze voetbalvereniging is er voor alle leden, maar zonder de hulp van alle leden kan de voetbalverenniging niet bestaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan meebouwen aan onze mooie vereniging, hebben we de verenigingsbijdrage in het leven geroepen. Deze commissie helpt bij het opzetten en organiseren van de verenigingsbijdrage. Wil je hieraan mee helpen? Meld je dan bij ons aan, bijv. via info@scmuiderberg.nl!

Francien2

Francien Huizing

Mateo2

Mateo Balbuena

Hans

Hans van Hemessen

Jeugdcommissie

Binnen het bestuur zijn Wouter de Vries en Frank Pon verantwoordelijk voor alle jeugdzaken. Hierin worden zij ondersteund door verschillende coördinatoren. Onderstaand een overzicht van deze coördinatoren.

Joost-Kordelaar

Joost Kordelaar
Jeugdcoördinator mini’s, JO8 en JO9

Jasmijn ter Beek
JO-10, JO-11, MO-11 en JO-13

David Samocha
JO12

Martijn van der Spek
JO15, JO16, JO17 en JO18

Jeugdcommissie kleding en materiaal

Kleding en materialen jeugd: Remar Bernardina zorgt ervoor dat alle jeugdspelers er piekfijn bijlopen en dat we de beschikking hebben over de juiste materialen.

Remar

Remar Bernadina

Organisatie Zandhazentoernooi

Al jarenlang een begrip in Muiderberg en omstreken, het zandhazentoernooi. Marjolein Schuurmans houdt zich bezig met de organisatie hiervan, maak kan extra hulp goed gebruiken.  Wil je Marjolein hierbij helpen? Meld je dan snel aan!

PHOTO-2022-02-06-21-36-45

Marjolein Schuurmans

Sponsor commissie

De afgelopen jaren heeft de sponsorcommissie een aantal mooie doelen nagestreefd. Wat te denken van gloednieuwe tenues voor ALLE team zowel junioren als senioren. Daarnaast kon onze vereniging door de financiële bijdrage van alle sponsoren o.a. doelen, ballen en vele andere zaken aanschaffen. Ik begrijp dat je na het lezen denkt….”daar wil kijk mijn bijdrage aan leveren”.  Nou, dat kan, alle hulp in de vorm van commissielid of als sponsor is welkom.

Meldt je daarom hier aan. Je krijgt vanzelf een bericht 🙂

Bart Oudshoorn

Communicatie commissie

De communicatie commissie zorgt ervoor dat al onze leden zo goed mogelijk op de hoogte zijn van wat er binnen onze vereniging gebeurt. We gebruiken hiervoor onze website, de nieuwsbrief en social media. Waar de inhoud vaak komt van het bestuur of vanuit de teams, zorgt de communicatie commissie voor de juiste (tekstuele) opmaak.
Heb je ervaring in communicatie of ben je handig met mailchimp, WordPress of socvial media? Meld je dan bij ons aan.

Marc van Veelen

Subsidies en overige financiële bijdrage

Voor het doen van investeringen kunnen wij als vereniging de hulp van subsidies goed gebruiken. Broer de Witte heeft aangegeven dat hij graag wilt helpen bij het vinden van de juiste subidies die ons als club financieel op weg kunnen helpen
Wil je Broer hier graag bij helpen? Meld je dan bij ons aan.

Broer

Broer de Witte

Evenementencommissie

Naast het voetbal worden er mooie feesten, toernooien en evenementen georganiseerd op onze voetbalclub. Denk aan het bierfeest, Zandhazen toernooi en natuurlijk de jeugdsurvival. Wil je meedenken en meehelpen aan deze mooie evenementen? Meld je dan aan!

legepasfoto

Martin Bos

legepasfoto

Dave Willemsen

legepasfoto

Bart Oudshoorn

legepasfoto

Jordy Durville

legepasfoto

Danny Timmer

Kantinecommissie

Onze kantine is een belangrijke plek binnen de club. Iedereen is welkom om een overwinning te vieren, een wedstrijd te analyseren, of om even aan te sterken of op te warmen. Onze kantinecommissie zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt en dat er voor ieder wat wils is te vinden in de kantine. Ben je een horeca-dier of vind je het vooral ook gezellig in onze kantine en wil je helpen deze commissie komen helpen? Meld je dan aan!

Maaike

Maaike Struisvlugt

Cezanne

Cèzanne Monteiro

Ismael2

Ismael

Algemeen

De algehele coördinatie van alle vrijwilligerstaken is in handen van het bestuur. Binnen het bestuur is Tjeerd Kooij hiervoor verantwoordelijk. Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden voor één van de bovenstaande commissies? Neem dan contact op via info@scmuiderberg.nl

tjeerd

Tjeerd Kooij

Back To Top