Ga naar hoofdinhoud

Ook Zandhazentoernooi zeer groot succes!

Op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni was het eindelijk zover: ons Zandhazentoernooi kon weer plaatsvinden!

58 verschillende teams speelden 3 of 4 wedstrijden, dus reken maar uit, dat waren heel veel vrolijke kids op onze club.

Wat hadden we geluk met het weer! Belangrijk knelpunt in ons draaiboek was namelijk de toerit en het parkeren. We hebben allemaal wel eens een interessante manoeuvre op de Dijkweg uitgevoerd.

Maar zowel aankomst als vertrek van auto’s verliepen eigenlijk vrijwel vlekkeloos. Een fantastische prestatie van Alied en haar zoon die als ware verkeersregelaars daar honderden auto’s hebben gemanaged.

Op de dagen zelf was de sfeer opperbest en er werd keihard gestreden voor de mooie bekers en de eer. Wat was het ontzettend leuk om tijdens de prijsuitreiking al die verwachtingsvolle en blije gezichten te zien. Ook de 5e prijs werd juichend in ontvangst genomen.

Ab, Frank, Jacob, Martijn en Jochem bemanden het wedstrijdsecretariaat en hielden met hun omroep talent iedereen strak aan de speeltijden.

Ondertussen coördineerde Maaike, samen met opa Fred de bardiensten. Heel veel ouders hebben hun steentje bijgedragen met als resultaat een geweldige baromzet. Zo goed zelfs dat we tot twee keer toe de voorraad hebben moeten aanvullen. Met name de ijesjes waren in trek!
In de keuken liep Ismael de benen uit zn lijf voor al die hongerige jongens die al vroeg op de ochtend trek hadden in frituur.

We hebben al heel wat bedankjes en complimenten mogen ontvangen van deelnemende teams: de velden waren steeds op tijd uitgezet, er waren voldoende vlaggers. En alle scheidsrechters van Muiderberg: ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Jullie hebben heel veel mensen een fantastische 2 dagen bezorgd.

Hopelijk volgend jaar weer!!

Back To Top