Ga naar hoofdinhoud

Geslaagde open dag jeugd!

Afgelopen zondag heeft de Open Dag van SC Muiderberg plaatsgevonden voor de jeugd van 4-10 jaar. Op deze manier konden voornamelijk (potentiële) voetballertjes als ouders kennis maken met zowel de club, de trainers als medespelers.  

Dit keer waren meer dan 50 kinderen samen met ouders mooi op tijd aanwezig en zijn ze door jeugdvoorzitters Frank en Wouter welkom geheten op SC Muiderberg en uitleg gekregen van de middag. De kinderen konden vervolgens 8 oefeningen doorlopen met een stempelkaart, die door de jeugdtrainers werd begeleid. Er waren leuke verschillende oefeningen uitgezet, waaronder een voetbal springkussen en een voetbal sjoelbak. Nadat de kinderen de 8 oefeningen hebben doorlopen kregen ze als beloning een echte medaille uitgereikt. Tot slot was er de mogelijkheid om een partijtje te spelen met alle kinderen op het veld.

Al met al kijken we terug op een hele mooie voetbalmiddag, waar zowel de kinderen als ouders een goede indruk hebben gekregen van SC Muiderberg! Een uitgebreide fotoverslag vind je hier

Back To Top