• INTERNE COMPETITIE JEUGD

  SC Muiderberg start voor de jeugdteams (Mini's t/m J019) een interne competitie. Drie zaterdagen zullen teams onderling tegen elkaar wedstrijdjes kunnen voetballen.

  Helaas nog steeds zonder publiek en alleen onder begeleiding van de teamcoaches/spelbegeleiders/trainers. Alle spelers moeten zelf een bidon meenemen, want de kantine blijft dicht.

  Veel plezier allemaal!

 • BERICHT VAN DE VOORZITTER

  Veerkracht! 

  Beste SC Muiderbergers,

  Net nu we weer een beetje gewend waren aan 'het fijne voetbalgevoel' kwam dinsdagavond het nieuws waar we allemaal al een beetje bang voor waren. 
  Om het Corona-virus in te dammen moet ook het amateurvoetbal de komende 4 weken weer een stap terug zetten. 

  Even kort de maatregelen voor onze vereniging:
  • Alle competities in het amateurvoetbal (jeugd en senioren) worden per direct stilgelegd. 
  • De jeugdteams t/m 18 jaar mogen in teamverband blijven trainen.
  • De senioren mogen niet meer in teamverband trainen. (*)
  • Alle sportkantines en kleedkamers blijven de komende 4 weken gesloten. 
  • Er vindt geen verhuur of gebruik door derden plaats van onze velden en de sportzaal voor groepen groter dan 4 personen (👉AANGEPAST, zie naschrift onderaan!)
  • De geplande Algemene Leden Vergadering zal worden uitgesteld tot begin december.
  (*) Voor de senioren zullen we (binnen de kaders van maximaal 4 personen in de buitenruimte met inachtneming van 1,5 mter afstand) op zoek moeten gaan naar eventuele alternatieve vormen om in beweging te blijven. We zullen als bestuur nadenken over mogelijke alternatieven en staan open voor goede ideeën vanuit alle leden!

  Als vereniging en bestuur zullen we opnieuw onze verantwoordelijkheid gaan nemen en toezien op het naleven van de regels. 
  En hoe goed we het ook begrijpen en zelf ook zouden willen;  we zullen geen uitzonderingen gaan maken voor verzoeken die in strijd zijn met de regels of activiteiten  faciliteren die niet in de geest zijn van het overheidsbeleid. 

  Want alleen samen krijgen we Corona onder controle!

  Dat neemt niet weg dat deze maatregelen voor iedereen betrokken bij SC Muideberg een hard gelag zijn. Voor spelers, vrijwilligers, supporters en niet te vergeten ook voor een aantal van onze sponsors, die in sectoren actief zijn die hard getroffen worden door de maatregelen. Namens het bestuur wensen we alle betrokken sponsoren daar veel sterkte bij. 
  En ook onze vereniging wordt financieel getroffen door deze beperkingen. Opnieuw een maand zonder kantine-inkomsten heeft effect op onze financiele huishouding. Alleen dankzij de loyaliteit van onze leden, sponsors en hopelijk nieuwe regelingen vanuit de overheid hopen we de financiele tegenslag te kunnen opvangen. 

  De definitie van veerkracht is volgens Van Dale: " Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Het gaat niet enkel over 'terugveren' naar de oorspronkelijke positie, maar ook om doorgroeivermogen".
  De komende periode doet dan ook een beroep op onze individuele en collectieve veerkracht. 

  Veerkracht om de discipline te hebben om de regels na te leven, veerkracht om de zinnen te verzetten om op een positieve manier de tijd door te komen, veerkracht om op een andere manier in beweging te blijven, veerkracht om op een verantwoorde manier in contact te blijven met elkaar en veerkracht om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar om de tijd te besteden aan projecten die ons helpen om straks na de beperkingen weer met elkaar aan de slag te gaan.  

  Zo zullen we de tijd gebruiken om (via de digitale snelweg) ons nieuwe vrijwilligersbeleid concreet vorm te geven, gaan we in kleine groepjes de sportzaal opknappen en gaan we nadenken over de invulling van de bestuurskamer. Heb jij ideeen of wil je meedoen? Meld je dan aan via 
  yannesk@hotmail.com.

  Bovendien, je zult zien; die 4 weken zijn zo voorbij en daarna kunnen we hopelijk allemaal weer het veld op of langs de lijn staan.
  Namens het bestuur wens ik iedereen veel sterkte de komende weken. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
   
   
  LET OP!-->Naschrift Nieuwsbrief okt 2020
   
  In onze nieuwsbrief hebben we gecommuniceerd dat ook het sporten in onze sportzaal tot een maximum van 4 personen zou worden beperkt. Dit is geen juiste berichtgeving geweest.

  De sportzaal is binnen de geldende regelgeving en noodverordening van de gemeente (bij beschikbaarheid) geschikt voor maximaal 10 personen mits;
  • er in groepen van max. 4 personen wordt gesport
  • de groepen niet worden gemixed - duidelijke afbakening!
  • er altijd onderling afstand van 1,5 meter kan worden gehouden
  De zaal is met deze regels helaas niet geschikt voor teamsporten maar uitsluitend voor individuele sporten, yoga etc.

  Wanneer de regelgeving ruimer gebruik toestaat zullen we daar melding van maken op de website.
   
  Het bestuur
 • BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE SPORTVERENIGING!

  Meld je hieronder aan voor de (email) nieuwsbrief SC Muiderberg

  * indicates required
 • CORONA BESMETTING MELDEN

  Het kan zijn dat u tijdens uw bezoek aan ons sportcomplex besmet bent geraakt, of dat u reeds besmet was toen u bij ons kwam en daar niet van op de hoogte was.
  U kunt dan een e-mail sturen naar info@scmuiderberg.nl en vermelden welke dag en welk tijdstip u op ons sportcomplex was. Wij zullen dan actie ondernemen om verdere besmetting te voorkomen.

  Zo nemen we verantwoordelijkheid voor elkaar.

  Hartelijk dank, 
  Het bestuur van SC Muiderberg

 • OPROEP SPONSORHULP

  Er zijn nog vacatures binnen onze sponsorcommissie. We zoeken bijvoorbeeld iemand die het Schipholfonds, Rabobank Clubsupport, Grote Clubactie en andere initiatieven oppakt.

  Daarnaast kijken we ook uit naar iemand die een jong voetballertje (jongen/meisje) op onze vereniging heeft spelen, zodat wij ook binnen die doelgroep potentiёle sponsoren kunnen werven.

  Meld u gerust aan bij Fred Roos op 06-11251972