• Kom voetballen bij SC Muiderberg!

  Bij ons staat het plezier voorop.

  Lees hieronder wat je kan doen om lid te worden van SC Muiderberg.

 • Ben jij minimaal 5 of 6 jaar?
  Onze jongste jeugd zijn de "Onder 7/Onder 6" mini-pupillen. Deze groep jongens én meisjes traint op woensdagmiddag en speelt soms vriendschappelijke 4x4 en 5x5 wedstrijdjes op zaterdag tegen clubs uit de omgeving. Kom gewoon eens meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. 

  Geïnteresseerd? Neem contact op met onze Mini's-coördinator:
  Abdellah - a.bouja1@gmail.com
   

  KLIK HIER & WORD JEUGDLID

 • Ben jij 7, 8 of 9 jaar?
  Dan val je in de categorie "Onder 9/Onder 8" . Bij ons spelen meerdere Onder 9 en Onder 8 - teams in de 6x6 KNVB competities op verschillende niveau’s. Wil je eerst een tijdje komen meetrainen, om daarna pas te besluiten of je lid wilt worden? Dat kan. 

  Neem contact op met: Abdellah - a.bouja1@gmail.com

  KLIK HIER OM JEUGDLID TE WORDEN

 • Ben jij  tussen de 10 en 12 jaar?
  Dan val je in de categorie "Onder 11/Onder 10". We hebben meerdere Onder 11 en Onder 10 teams in de 6x6 KNVB competities. Op verschillende niveau’s. Wil je eens komen meetrainen om ons te leren kennen (en wij jou)? 

  Neem dan contact op met: Frank - fbcpon@gmail.com

  KLIK HIER & WORD JEUGDLID

 • Ben jij 13 of ouder 
  (en voetbal je misschien al ergens anders?)
  Dan val je in de categorie "Onder 13/ Onder 19" . We hebben meerdere teams in de "Onder-13" KNVB competities. Op verschillende niveau’s. Wil je eens komen meetrainen om ons te leren kennen (en wij jou)? 

  Neem dan contact op met: Rick - r.v.echtelt@ag5.nl

  KLIK HIER OM JEUGDLID TE WORDEN

 • Jeugdsportfonds

  Als vereniging vinden wij dat iedereen aan sport zou moeten kunnen doen. Financiële redenen zouden hiervoor geen belemmering moeten zijn. Het Jeugdsportfonds helpt kinderen die om financiële redenen niet aan sport kunnen doen. 

  Klik op de link naar de website van het Jeugdsportfonds om te zien of u eventueel in aanmerking komt voor ondersteuning vanuit het Jeugdsportfonds.

   

 •  

  Het seizoen loopt weer ten einde. Ook dit jaar zullen er weer nieuwe spelers zijn die lid willen worden van SC Muiderberg; of die hun lidmaatschap juist willen opzeggen; of naar een andere vereniging willen vertrekken.

  Hieronder wordt uitgelegd hoe opzegging en overschrijving in zijn werk gaat. 

   

 • LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

  U wilt uw lidmaatschap opzeggen

  Het opzeggen van het lidmaatschap dient voor 15 mei van het lopende seizoen te gebeuren. Opzeggen na deze datum heeft tot gevolg dat de contributie nog 1 jaar doorloopt o.a. door het niet op tijd kunnen afmelden bij het districtkantoor van de KNVB. Wanneer u in de loop van het seizoen u lidmaatschap opzegt, bent u volgens de statuten, nog contributie verschuldigd tot het einde van dat seizoen, dus tot 30 juni.

  U dient uw opzegging schriftelijk te versturen aan het secretariaat van SC Muiderberg, secretariaat@scmuiderberg.nl

  Indien er sprake is van een contributieachterstand, nog niet teruggegeven kleding of andere vorderingen wordt het verzoek tot opzegging van het lidmaatschap niet in behandeling genomen.

   

 • OVERSCHRIJVEN ANDERE CLUB

  U wilt bij een andere voetbalclub gaan voetballen

  Indien u wilt gaan voetballen bij een andere voetbalclub dan dient u een overschrijving aan te vragen. Neemt u hiervoor contact op met uw nieuwe vereniging (vóór 30 mei). Uw nieuwe vereniging zal ons en de KNVB op de hoogte stellen van de overschrijving. 

  Indien er sprake is van een contributieachterstand, nog niet teruggegeven kleding of andere vorderingen wordt het verzoek tot overschrijving niet in behandeling genomen.