• Een vereniging zijn? Dat doe je samen!

   
  Hoe maken we inzet voor SC Muiderberg door leden, ouders of supporters leuk?
   
  Dat is de vraag die het bestuur al langer bezig houdt en waarom we ons vrijwilligersbeleid tijdens de ALV van november 2019 in stemming hebben gebracht. Met als uitkomst de goedkeuring van de leden om de inzet voor de verenging leuker, maar ook minder vrijblijvend te maken. Vanaf komend seizoen komt er daarom een nieuw vrijwilligersbeleid en wordt je inzet als lid voor de vereniging beloond in de vorm van een lagere contributie. (naast dat je veel waardering ontvangt van je mede-vrijwilligers, leden en bestuur...)
   
  Voldoende mensen in de benen krijgen voor onze club?
  Dat moet best moet gaan lukken! Als het maar leuk is en als we het goed weten te organiseren voor de vrijwilligers. En dat gaan we de komende maanden met elkaar optuigen. Voor leden, door leden! 
   
  Heb jij daar idee├źn bij? Hoe krijgen we die leden en ouders in de benen voor de club die zich nu nog niet inzetten? Hoe maken we het leuk? Zijn er drempels die we moeten weghalen? Hoe kunnen we maatwerk bieden?
   
  Namens het bestuur zoek ik tenminste 6 leden of ouders van jeugdleden die mee willen helpen om deze vragen te beantwoorden. 
  Bij voorkeur komende de deelnemers uit alle geledingen (senioren, jeugd, supporters) van de vereniging.
  In de maanden maart en april gaan 2 keer bijeenkomen om een en ander te bespreken en uit te werken. That's it!
  En nee, je zit dan niet meteen vast aan een rol of functie. Doe jij mee? Of wil jij je samen aanmelden met iemand die je kent? Ook prima!
  Laat mij dat dan even weten via yannesk@hotmail.com of via 06-51722601
   
  Zegt het voort, zegt het voort...
  Graag tot binnenkort!
   
  namens het bestuur
  Yannes Koning